Nu rata maine super concertul de lansare a trupei ONE, din Godot Cafe

Nu rata maine super concertul de lansare a trupei ONE, din Godot Cafe
gazduire web create web design

ONE se va intalni maine cu fanii, in cadrul unui concert special de lansare, “Angels to fly”, care va avea loc in Godot Cafe – Teatru din Bucuresti, de la 21:30.

 
ONE se va intalni maine cu fanii, in cadrul unui concert special de lansare, “Angels to fly”, care va avea loc in Godot Cafe – Teatru din Bucuresti, de la 21:30!

Sunt idolii unei generatii, umplu sali de concerte in toata tara alaturi de LaLa Band si sunt protagonistii serialului Pariu cu Viata, difuzat de Pro TV. Acum, Criss si Vlad formeaza trupa ONE, un nou proiect muzical de exceptie, lansat alaturi de MediaPro Music!

ONE ne reprezinta, prin faptul ca impreuna suntem unul, pentru ca suntem tineri, ne iubim si ne place acelasi fel de muzica”, au spus Criss si Vlad.

Doua inimi care bat impreuna, doua suflete pereche si piese pline de iubire si pasiune. Pe scurt, ONE! Noul proiect al celor doi indragostiti vine atat cu o maturizare muzicala, cat si cu o schimbare spectaculoasa de imagine si un nou look al tinerilor artisti.

Concertul va fi unplugged, iar repertoriul ales va fi unul cu totul special, ONE avand pregatite si multe suprize pentru cei prezenti. ONE va fi acompaniata de Bubu Cernea la pian (clapa), Cristi Comaroni, la chitara acustica si Lisarius Tataru, la chitara acustica bass.

Vom canta muzica cunoscuta, de la Beatles incoace, in maniera noastra. Vom interpreta cateva piese compuse de Ionut Adrian Radu, iar una dintre ele, „Un nou inceput”, va fi in prima auditie. Tot in prima auditie vor mai fi si cateva coveruri care ne reprezinta”, au mai spus Criss si Vlad.

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *