gazduire web create web design

Noul iPhone 12 ar putea veni fără încărcător în cutie. Un analist celebru îţi explică de ce

Noul iPhone 12 ar putea veni fără încărcător în cutie. Un analist celebru îţi explică de ce
gazduire web create web design

Se preconizează că Apple va lansa iPhone 12 până la sfârşitul anului. Analistul Ming-Chi Kuo sugerează că Apple nu va include în cutie încărcătorul şi căştile pentru noul IPhone. Costurile crescute de producţie ar sta la baza lipsei accesoriilor din pachetul de vânzare.

 

 

Apple va lansa IPhone 12 până la sfârşitul anului. Un analist celebru din domeniul tehnologiei, Ming-Chi Kuo, sugerează că Apple ar putea renunţa la accesorii. Acest lucru poate însemna că încărcătorul şi celebrele căşti EarPods ar putea lipsi din cutia cu care vine telefonul.

Analistul citează costurile de producţie ridicate ale companiei, cauzate de suportul 5G oferit. Acesta ar putea fi un posibil motiv al schimbării. Cu excluderea costurilor pe care căştile şi încărcătorul le implică, Apple îşi propune să egaleze preţului smartphone-ului de nouă generaţie cu cel al predecesorului său.

Dacă rapoartele se dovedesc a fi corecte, va fi interesant să vedem cum va comunica Apple aceste modificări. Faptul că utilizatorii sunt nevoiţi să cheltuiască bani în plus pe încărcătoare pentru un produs premium, acest aspect nu aduce nici un beneficiu clienţilor interesaţi să achiziţioneze noul iPhone.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *