Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Noua variantă a coronavirusului din Marea Britanie va deveni tulpina dominantă în Germania

Noua variantă a coronavirusului din Marea Britanie va deveni tulpina dominantă în Germania
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Noua variantă a coronavirusului descoperită în Marea Britanie va deveni tulpina dominantă a virusului în Germania, spune şeful de cabinet al cancelarului Angela Merkel.

 

 
Helge Braun a spus, în cadrul unui talk-show politic, că noua variantă va „crea probleme” în Germania, fiind cu atât mai important să se reducă rata de infectare, conform DPA.

„Avem deja de-a face cu tulpina în mai multe spitale. Asta înseamnă că a ajuns în ţara noastră şi, la un moment dat, va prelua <conducerea> şi va cauza probleme”, a spus Braun.

Noul tip de virus a apărut în principal în Marea Britanie. Potrivit experţilor, varianta este cu mult mai contagioasă. Cu toate acestea, nu se ştie cu certitudine dacă provoacă şi o mortalitate mai mare.

Rata infecţiei în Germania a început să scadă treptat. Luni, Institutul Robert Koch pentru controlul bolilor a înregistrat 6.729 de cazuri noi în 24 de ore, faţă de 7.141 cazuri înregistrate în aceeaşi perioadă din săptămâna trecută.

Numărul de cazuri înregistrat la sfârşit de săptămână este de obicei mai mic decât în ​​timpul săptămânii, din cauza numărului mai mic de teste.

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *