Noua artisti MediaPro Music, nominalizati la Mamaia Music Awards

Noua artisti MediaPro Music, nominalizati la Mamaia Music Awards
gazduire web create web design

Loredana, Andra, Stefan Banica si Holograf sunt doar cativa dintre artistii MediaPro Music nominalizati la premiile Mamaia Music Awards, eveniment ce va avea loc pe 9 august in statiunea Mamaia.

 

 
Loredana, Andra, Stefan Banica si Holograf sunt doar cativa dintre artistii MediaPro Music nominalizati la premiile Mamaia Music Awards, eveniment ce va avea loc pe 9 august in statiunea Mamaia.

Noua dintre artistii MediaPro Music sunt nominalizati la cele 16 categorii ale Mamaia Music Awards.

Stefan Banica este nominalizat la trei categorii: Best Male, Best Live Act si Best Male Activity, iar Zdob si Zdub la Best Group, Best Live Act si Best Pop Rock.

Ne simţim onoraţi că am fost nominalizaţi la trei categorii. Anul acest am venit cu un nou album, oricând apari cu ceva nou ai emoţii si ne gândeam cum ne va primi publicul de această dată. Mulţumim, credem că aceste nominalizări sunt un semn de apreciere din partea publiculului. La categoria Best Live Act avem emoţii mai mari, pentru ca punem suflet în fiecare concert, ne străduim să fie un show adevărat de fiecare dată, cât mai ‘viu’, si până nu stoarcem totul din noi nu plecăm de pe scenă” , a spus Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub.

Alexandra Stan si VUNK  au fost nominalizati fiecare la cate doua categorii, astfel: Alexandra la Best Female Artist si Best Romanian International Artist, iar VUNK la Best Live Act si Best Pop Rock.

Andra si Lora au fost nominalizate la aceeasi categorie, Best Female Artist. “Ma bucur ca am fost nominalizata, abia astept decernarea premiilor. Cei care ma admira si ma iubesc ma pot vota, pe site-ul evenimentului”, a spus Lora.

Revelatia anului este micuta Nicole Cherry, care promite sa faca un show de exceptie la Mamaia. Cea mai noua artista MediaPro Music este nominalizata la New Artist of the Year. “Pentru mine, aceasta nominalizare este un semn ca munca mea da roade si ca muzica mea este pe placul publicului”, a spus Nicole.

Formatia Holograf este nominalizata la categoria Best Group, iar Loredana, la Best Song, pentru piesa “Viva Mamaia”, imnul celebrei statiuni. “Ma bucur ca am fost nominalizata cu piesa ‘Viva Mamaia’ si le multumesc tuturor celor care m-au votat si ma vor vota”, a spus Loredana.

Nu in ultimul rand, MediaPro Music este nominalizata la categoria destinata caselor de discuri, “Best Label”.

Evenimentul Mamaia Music Awards va avea loc la Pavilionul Expozitional Mamaia Constanta, unde sunt asteptati peste 10.000 de spectatori.

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *