gazduire web create web design

Noile procesoare Apple arată că trecerea la ARM a fost inspirată

Noile procesoare Apple arată că trecerea la ARM a fost inspirată
gazduire web create web design

Testele noilor procesoare M1 pentru Mac-uri au dat rezultate foarte bune. Procesoarele M1 au performanţe mai bune ca procesoarele Intel Core i9. M1 este cel mai rapid procesor Apple pentru iPhone şi iPad.

 

Apple pare că a tras din nou lozul câştigător. Noile procesoare Apple Silicon M1 cu care sunt dotate noile MacBook Air au bătut ca performanţe procesoarele Intel Core i9 cu care erau echipate modelele MacBook Pro.

În teste, procesoarele M1 au obţinut 1.687 de puncte în modul single-core şi 7.433 de puncte în modul multi-core.

Ca o comparaţie, procesorul Intel Core i9 de la MacBook Pro a reuşit doar 1.096 de puncte în mod single-core şi 6.870 de puncte în mod multi-core.

Cifrele obţinute în teste arată că M1 este mai rapid decât orice procesor făcut vreodată de Apple pentru iPhone sau iPad.

Procesorul Apple Silicon M1 va echipa toate noile modele Mac – MacBook Air, MacBook Pro-ul de 13 inci şi Mac mini. Singura diferenţă este că MacBook Pro şi Mac mini vor avea ventilator pentru procesor, în vreme ce MacBook Air va avea răcire pasivă.

Apple a trecut la procesoarele ARM după ce noile procesoare Skylake de la Intel au dovedit a avea numeroase probleme de calitate, dar şi pentru că performanţele procesoarelor Intel s-au plafonat în ultimii ani.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *