Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfăşura anul acesta online

Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfăşura anul acesta online
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfăşura în acest an online, sâmbătă, de la ora 19.00. Vizitatorii virtuali vor putea urmărir pe pagina de Facebook a instituţiei prezentăruile făcute de specialiştii muzeului.

 

Potrivit unui comunicat al Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Noaptea Muzeelor se va desfăşura anul acesta online pe pagina de facebook a instituţiei, unde, sâmbătă, între orele 19.00 şi 23.00, vizitatorii virtuali vor putea urmări online prezentările făcute de specialiştii muzeului.

Astfel, de la ora 19.00, Angela Petrescu va vorbi despre pământul cel mai tânăr al României, Delta Dunării, şi despre cele peste 250 de specii de păsări care cuibăresc aici, iar de la ora 21.00 Alexandru Iftime, biolog şi muzeograf la Muzeul Antipa, va explica de ce Marea Neagră este considerată de unii oceanologi un unicat hidrobiologic şi va spune care sunt speciile de peşti şi de nevertebrate care o populează.

Ediţia online a Nopţii Muzeelor la Antipa se va încheia la ora 23.00 cu o prezentare susţinută de Tiberiu Sahlean despre fascinanta lume a vieţuitoarelor cu sânge rece.

„Împreună cu specialistul muzeului vom face o incursiune în <Reptilia>, expoziţie care vă provoacă să lăsaţi prejudecăţile la o parte şi să observaţi comportamentul unora dintre cele mai fascinante vieţuitoare”, se arată în comunicat.

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *