Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Ninsori anunţate în Bucureşti, din această noapte

Ninsori anunţate în Bucureşti, din această noapte
gazduire web create web design

ANM a emis o prognoză specială, de vreme rece şi ninsori, pentru Bucureşti. Prognoza este valabilă în intervalul 9 martie ora 23:00 – 11 martie ora 10:00.

 

 
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială, de vreme rece şi ninsori, pentru Bucureşti, valabilă în intervalul 9 martie ora 23:00 – 11 martie ora 10:00.

Vremea se va înrăutăţi şi va deveni deosebit de rece. Din a doua parte a nopţii de marţi spre miercuri (9/10 martie) şi până în dimineaţa zilei de joi (11 martie), temporar vor fi precipitaţii însemnate cantitativ (în jurul a 20 l/mp) predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă cu grosimi medii estimate de 8…10 cm.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, ce vor atinge la rafală 45…55 km/h, viscolind ninsoarea şi amplificând senzaţia de frig. Temperatura aerului se va menţine la valori de 0…1 grad în mare parte a intervalului, iar în dimineaţa zilei de joi (11 martie) va scădea spre -3…-2 grade.

Vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de joi (11 martie) şi în special în cursul nopţii de joi spre vineri (11/12 martie), când temperatura minimă va fi de -8…-6 grade.

Meteorologii au emis, marţi, o avertizare cod galben de precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi vânt pentru aproape toată zona de sud a ţării. Vremea va fi deosebit de rece în aproape toată ţara, până joi, în aproape toată ţara.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.