Nike a creat adidaşii care se încalţă fără a fi nevoie de mâini. Iată cum arată

Nike a creat adidaşii care se încalţă fără a fi nevoie de mâini. Iată cum arată
gazduire web create web design

Noii adidaşi de la Nike sunt „easy on, easy off”. Numit Go Flyease, acest model de adidaşi de la Nike pate fi încălţat şi descălţat cu uşurinţă, fără a fi nevoie de mâini. Adidaşii casual apar într-un moment în care oamenii ating mai puţine lucruri din cauza pandemiei.

 

 
Modelul Go Flyease are caracteristici unice, inclusiv o bandă de tensiune care fixează adidasul în locul şireturilor. Pentru a-l încălţa trebuie doar să se introducă piciorul în pantof, astfel încât să se fixeze în poziţia corectă, iar acesta se fixează singur. Scoaterea lor se face prin călcarea călcâiului, metoda clasică de a scoate pantofii obişnuiţi, după ce li s-au desfăcut şireturile.

Adidaşii vor fi comercializaţi de pe 15 februarie, contra sumei de 120 USD pentru abonaţii de pe site-ul Nike. O disponibilitate mai mare este planificată pentru sfârşitul acestui an, potrivit CNN.

Noii adidaşi Nike vin într-un moment în care oamenii doresc confort. Acest lucru este evident din cele mai recente câştiguri ale modelului Crocs (CROX), care au dezvăluit o creştere a veniturilor cu 55%. Compania a declarat că 2020 a fost anul cu cele mai multe vânzări realizate vreodată.

Lansarea noilor adidaşi pe site-ul său web se încadrează mai întâi în strategia Nike de a vinde direct consumatorilor, mai degrabă prin intermediul comercianţilor cu amănuntul.

Compania a raportat în decembrie că vânzările sale online au crescut cu 84% în ultimul trimestru, pe măsură ce oamenii şi-au comandat pantofi de fitness şi casual.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *