Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Nicuşor Dan, după percheziţiile de la Primăria Capitalei: Nicio persoană nu va fi acoperită, indiferent de funcţie

Nicuşor Dan, după percheziţiile de la Primăria Capitalei: Nicio persoană nu va fi acoperită, indiferent de funcţie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune, după percheziţiile de la Direcţia Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, de unde poliţiştii au ridicat mai multe documente, că nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcţia ocupată.

 

„Există cooperarea deplină a Primăriei Capitalei pentru punerea la dispoziţie a tuturor documentelor solicitate de către poliţişti. Nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcţia ocupată. Am semnalat în mai multe rânduri că, în perioada precedentei administraţii, s-au petrecut ilegalităţi în Primăria Capitalei. Personal, mă bucur că există astfel de verificări în probleme despre care vorbesc şi pe care le semnalez de ani de zile”, spune Nicuşor Dan.

PMB a confirmat că au avut loc percheziţii ale Poliţiei Române în sediul Primăriei, la Direcţia Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, de unde s-au ridicat mai multe documente.

Poliţiştii au făcut miercuri dimineaţa percheziţii la Primăria Capitalei, într-un dosar care vizează mai multe persoane suspectate de mai multe infracţiuni în domeniul autorizării construcţiilor.

Potrivit Poliţiei Capitalei, miercuri dimineaţa poliţiştii fac 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov şi pun în aplicare mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

Activităţile au loc „într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de executare fără autorizaţie de construire sau de desfiinţare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri”.

 

 

Sursa

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *