Nicole Cherry s-a intalnit cu Justin Bieber

Nicole Cherry s-a intalnit cu Justin Bieber
gazduire web create web design

Indragita cantareata Nicole Cherry si-a vazut visul cu ochii: l-a intalnit pe Justin Bieber! Momentan insa, nu in carne si oase, ci doar o replica de ceara a celebrului artist, expusa la Muzeul figurilor de ceara “Madame Tussauds” din Londra, unde “Ciresica” a fost in vacanta.

 

 
Indragita cantareata Nicole Cherry si-a vazut visul cu ochii: l-a intalnit pe Justin Bieber! Momentan insa, nu in carne si oase, ci doar o replica de ceara a celebrului artist, expusa la Muzeul figurilor de ceara “Madame Tussauds” din Londra, unde “Ciresica” a fost in vacanta!

Nicole a fost in vizita la sora sa, Carla, care locuieste de cativa ani in Londra. Timp de o saptamana, tanara artista a vizitat mai multe obiective turistice, a luat cina in cea mai inalta cladire din Europa si a facut shopping pe celebra Oxford Street.

Am vazut Big Ben-ul, m-am dat in London Eye, am luat cina la The Shard, la etajul 32, si am facut cumparaturi la Victoria’s Secret, magazinul meu preferat”, a spus Nicole Cherry.

Artista a lansat la sfarsitul anului trecut un nou videoclip, “Fata naiva”, care a strans peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube si pe care il puteti urmari aici:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *