Netflix pregăteşte o surpriză pentru abonaţi. Cum vrea platforma de streaming să-şi surprindă fanii

Netflix pregăteşte o surpriză pentru abonaţi. Cum vrea platforma de streaming să-şi surprindă fanii
gazduire web create web design

Netflix vrea să includă jocuri video în pachetul abonamentelor, fără costuri adiţionale. Compania de streaming doreşte să îmbunătăţească în mod constant calitatea serviciilor oferite. Din acest motiv, Netflix vine cu idei inovative în întâmpinarea abonaţilor.

 

 
Netflix a confirmat oficial că va include jocuri video în pachetul abonamentelor, fără costuri suplimentare pentru abonaţi.

În primă fază, vor fi disponibile în varianta pentru desktop, iar mai apoi se vor extinde şi pe mobil, au anunţat investitorii.

„Este momentul potrivit să aflăm dacă membrii comunităţii noastre apreciază cu adevărat jocurile virtuale. Pandemia a creat contextul oportun, mai ales că numărul de abonaţi a crescut considerabil datorită coronavirusului”, au declarat oficialii companiei de streaming.

Totodată, Netflix a anunţat o serie de mutări pentru a face posibilă tranziţia către lumea gamingului. Pentru început, l-au angajat pe Mike Verdu, fostul vicepreşedinte din departamentul de dezvoltare al companiei de jocuri Electronic Arts.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *