Nelu Tătaru, despre medicul erou rănit în incendiul de la Secţia ATI din Piatra Neamţ: Suntem prieteni şi colegi de facultate

Nelu Tătaru, despre medicul erou rănit în incendiul de la Secţia ATI din Piatra Neamţ: Suntem prieteni şi colegi de facultate
gazduire web create web design

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a dezvăluit faptul că medicul rănit în incendiul de la Secţia ATI din Piatra Neamţ i-a fost coleg de facultate şi este un bun profesionist. Medicul este transferat în noaptea de sâmbătă spre duminică la Bucureşti şi apoi ar putea ajunge în Belgia.

 

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus că medicul rănit în timp ce încerca să-i salveze pe pacienţii de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi apoi ar putea fi dus în Belgia. Ministrul a dezvăluit faptul că medicul îi este prieten şi fost coleg de facultate.

„Este un profesionist, suntem şi prieteni, colegi de facultate. Îşi face meseria după cum am văzut şi în această seară încercând să salveze şi acei pacienţi”, a declarat ministrul Nelu Tătaru.

Ministrul Nelu Tătaru a mai spus că, în timpul pandemiei de Covid 19, Belgia nu accepta pacienţi din străinătate.

„Belgienii nu primesc nimic din exterior, dar fac o excepţie pentru noi, a vorbit si premierul Ludovic Orban acolo”, a precizat ministrul Sănătăţii.

O aeronavă Tarom este pregătită pentru a-l transfera în Belgia pe medicul erou, rănit în timpul tragediei de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ. Decizia va fi luată duminică dimineaţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *