Ne daţi sau nu ne daţi? Gamerii au sărbătorit Halloween-ul pe consolă la eSport Arena Streetball

Ne daţi sau nu ne daţi? Gamerii au sărbătorit Halloween-ul pe consolă la eSport Arena Streetball
gazduire web create web design

Etapa a treia a campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball, care s-a încheiat duminică seara. A fost câştigată de un puşti de 14 ani care a devenit cel mai tânăr campion din istoria evenimentelor pe consolă.

 

Etapa a treia a campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball, care s-a încheiat duminică seara, a fost câştigată, la categoria Play Station, de Răzvan Popa din Ploieşti. Tânărul de 14 ani a devenit cel mai tânăr campion din istoria evenimentelor pe consolă organizate de Sport Arena Streetball.

Component al echipei de baschet CSS Ploieşti, cu care a încheiat pe locul cinci în campionatul naţional de juniori U15, Răzvan a participat la toate evenimentele virtuale din acest an, urcând treptat în ierarhie. După un loc 18 la turneul demonstrativ din primăvară, tânărul ploieştean s-a calificat de fiecare dată în sferturile de finală în primele două etape de la Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball, iar acum a mers până la capăt şi după o finală extrem de disputată, 21-19 cu Ionuţ Pantazi din Bucureşti, şi-a adjudecat primul titlu.

La categoria Xbox One, Luca Huştiuc, din Bucureşti, a reuşit o nouă victorie, după cea din prima etapă şi a devenit primul jucător care reuşeşte dubla în acest sezon de eSport Arena Streetball. Huştiuc, 21 ani, l-a învins în finală pe George Dobre din Focşani, scor 21-18.
Campionii la ambele categorii au intrat în posesia ceasului Tissot 3×3 oferit de către Albini Prassa, importator şi distribuitor al mărcii elveţiene în România şi au fost de asemenea recompensaţi cu o pereche de ghete de baschet Air Jordan Aerospace 720 oferită de Nike, prin intermediul distribuitorului Sport Time.

În premieră la turneele Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball s-a înscris şi o jucătoare, Lorena Năsturescu, care a evoluat la categoria Xbox, acolo unde s-a înscris şi fratele ei, Antonio Năsturescu, jucătorul echipei SCM U Craiova.
Peste 60 de jucători din 13 oraşe au participat la cea de-a treia etapă, vizionată online, de-a lungul celor două zile de transmisii live, de peste 6000 de urmăritori. Cel mai norocos dintre cei care au răspuns corect la concursurile organizate în direct a fost Ciprian Marin, din Galaţi, care a câştigat, prin tragere la sorţi, marele premiu al publicului, un Play Station 4 Pro oferit de către Raiffeisen Bank.

Etapa a treia a campionatului eSport Arena Streetball s-a disputat pe parcursul cinci zile, iar ultimele două, care au cuprins meciurile de pe tabloul principal la fiecare categorie, au fost transmise integral în direct, pe YouTube şi Facebook, totalizând 16 ore de livestream.
Duelurile virtuale vor continua în luna noiembrie, cu ultima etapă din sezonul regulat, urmând ca apoi cei mai buni 16 jucători din clasamentul general la fiecare categorie să se califice pentru Turneul Final, care va avea loc în luna decembrie.

Seria de evenimente online eSport Arena Streetball este susţinută de către Raiffeisen Bank, Mastercard, Tissot, Nike, Azuga – apă alcalină, Glovo, McDonalds, Marvo, Aqyris şi NBA2k21. Radioul oficial al competiţiei este Kiss FM.

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *