NAVI lansează noul single, „Eyes Wide Shut”, cu un videoclip de artă

NAVI lansează noul single, „Eyes Wide Shut”, cu un videoclip de artă
gazduire web create web design

Cantautoarea NAVI își lansează astăzi cel de-al treilea single, „Eyes Wide Shut”, o baladă dramatică și efervescentă.

 

 
Cantautoarea NAVI își lansează astăzi cel de-al treilea single, „Eyes Wide Shut”, o baladă dramatică și efervescentă.

Artista și producătorul ei, NMC (Nica Marian Ciprian), și-au urmat instinctul încă o dată și au creat un videoclip impresionist, aproape alb-negru, în care se întrepătrund o multitudine de stări.

Piesa „Eyes Wide Shut”, compusă de către NAVI și NMC, are ceva din onestitatea muzicală a lied-urilor, atât prin interpretarea vocală și partitura complexă de pian, cât și prin procesul de înregistrare.

Piesa asta mă reprezintă 200%, iar clipul e puțin din tot ce sunt eu: nebună, liniștită, melancolică, îndrăgostită de viață, puternică, speriată, inocentă, provocatoare. Totul e TRUE, am tras pianul și vocea simultan, am filmat ca și cum camera nu ar exista, am trăit toate momentele acelea, de la agonie la extaz…”, povestește NAVI.

„Eyes Wide Shut” este cel de-al treilea single solo al lui NAVI, după „The Burning Process” (2015) și controversatul „Picture Perfect” (2014). Lansarea piesei vine după o vară plină de concerte, în numeroase locații din București și de pe litoral, unde NAVI și-a prezentat noul show live, „Acoustic is the New Black”.

 

DESPRE NAVI

NAVI este cântăreață și compozitor. De la 12 ani și-a petrecut timpul în mare parte prin studiouri, lucrând pentru artiști precum Morandi, Hotel FM, Foișorul de Foc și Mihai Toma & Passione și „furând meserie” de la cei mai buni producători. În perioada 2008 – 2011 a făcut parte din proiectul Alexandra & Alec, formulă în care a lansat EP-ul „Little Dreams” și trei single-uri. În 2011, NAVI a scris versurile piesei “Change” alături de vechiul ei colaborator, Gabriel Băruța. Cântecul a ajuns să reprezinte România la Eurovision și a marcat o etapă importantă în cariera lui NAVI. Artista a susținut numeroase concerte în România și în străinătate (Franța, Belgia) și este adepta show-urilor 100% live. Primul single solo NAVI a apărut în 2014 („Picture Perfect”), urmat de „The Burning Process” (2015). În prezent, pregătește noi piese și un album la NMC Productions.

Puteți urmări aici noul videoclip NAVI – “Eyes Wide Shut”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *