NASA nu-şi poate da seama de ce staţia spaţială internaţională pierde aer

NASA nu-şi poate da seama de ce staţia spaţială internaţională pierde aer
gazduire web create web design

NASA a restricţionat sectorul rus al Staţiei Spaţiale Internaţionale. Cei trei membri ai echipajului se luptă să găsească sursa unei pierderi consistente de aer în laboratorul care orbitează. Echipajul rus va fi asistat de cel american în remedierea problemei.

 

NASA a restricţionat sectorul rus de pe Staţia Spaţială Internaţională din cauza unei pierderi de aer în laboratorul care orbitează. Toate trapele staţiei vor fi închise pentru a permite controlorilor de misiune să monitorizeze presiunea aerului în fiecare modul individual.

NASA a declarat că scurgerea a fost detectată în septembrie 2019 şi nu prezenta niciun pericol imediat. În ciuda eforturilor de a afla sursa pierderii, „nu a fost încă nimic concludent, motiv pentru care facem acest lucru din nou”, a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al NASA, Daniel Huot, într-un e-mail.

Astronautul american şi comandantul ISS, Chris Cassidy se va alătura colegilor Ivan Vagner şi Anatoly Ivanishi pentru a remedia problema, relatează Bloomberg.

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *