gazduire web create web design

Nadia Comăneci, regina gimnasticii mondiale, împlineşte astăzi 60 de ani. Petrece în familie, alături de soţul Bart şi de fiul Dylan

Nadia Comăneci, regina gimnasticii mondiale, împlineşte astăzi 60 de ani. Petrece în familie, alături de soţul Bart şi de fiul Dylan
gazduire web create web design

Nadia Comăneci, legenda sportului românesc pi mondial, are motive de petrecere. Fosta mare campioană împlineşte astăzi vârsta de 60 de ani.

 

 
Născută la Oneşti, dar stabilită în SUA, la Norman (Oklahoma), cea poreclită „Zeiţa de la Montreal” evită ieşirile în lume, în această perioadă plină de restricţii determinare de Covid-19. 

Nadia Comăneci s-a vaccinat (la fel soţul Bart şi fiul Dylan) şi a „fentat” infectarea. Nu duce dorul bunătăţilor de acasă. Mama ei, Ştefania, stabilită în Bucureşti, a avut grijă să-i trimită zacuscă.

Nadia Comăneci a mărturisit că deţine toate medaliile cucerite în carieră, inclusiv titlurile din perioada comunistă, precum cel de erou al muncii socialiste, într-un seif depus într-o bancă din SUA.

Nadia va rămâne definitiv în istoria gimnasticii pentru acel „Perfect 10”, notă primită la Olimpiada de la Montreal, din 1976, pe când avea doar 14 ani. Minunea reuşită de româncă a inspirat generaţii întregi, din toate domeniile.

Recent, cântăreaţa Celine Dion a mărturisit că este mare fan Comăneci. De asemenea, este ştiut că Michelle Omaba, soţia fostului preşedinte american, a recunoscut că s-a îndrăgostit de gimnastică după ce a văzut-o pe Nadia.
Sus, fosta actriţă Grace Kelly, devenită Prinţesă de Monaco, felicitând-o pe Nadia (FOTO: Arhiva personală).

EXERCIŢIUL ISTORIC DE LA MONTREAL

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *