Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Munca viitorului va fi una de tip hibrid de acasă şi de la birou. Cum vor arata birourile în 2021

Munca viitorului va fi una de tip hibrid de acasă şi de la birou. Cum vor arata birourile în 2021
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Munca viitorului va fi o muncă hibrid- de acasă şi de la birou. Tehnologiile de comunicare se vor accentua. Birourile vor scădea ca suprafaţă.

 

Eşti curios cum vor arăta birourile în 2021? Dezvoltatorii continuă să construiască noi proiecte de birouri, care vor fi modificate pentru a respecta noile cerinţe adaptate atât la pandemie, cât şi la perioada de după vaccinare. Vor trebui implementate soluţii pentru amenajarea şi managementul spaţiilor, reguli şi proceduri interne referitoare la acces şi la folosirea echipamentelor tehnice.  Suprafaţa alocată per angajat va creşte cu 30% şi 80% din învăţarea profesională se va întâmpla în centre profesionale sau la birouri, îţi spune Horaţiu Didea, manager companie.

Horaţiu Didea managing partener Workspace Studio: La compania noastră cam 80% dintre angajaţi muncesc zilnic, dar muncă de birou fac doar jumătate dintre ei. Distanţarea se asigură prin reamenajarea circulaţiilor, a birourilor, a spaţiilor de meeting. Sunt două tipuri de safe – măsurile de igienă şi de siguranţă şi cea mai simplă măsură este să nu vii deloc la birou. Cel mai probabil munca de procesare se va face de acasă sau din birouri satelit care vor fi aproape de casă. Cred că biroul viitorului va fi o muncă hibrid şi de acasă şi de la birou, un loc al ergonomiei, al colaborării şi al socializării.

Anca Prodan angajat Workspace Studio: Eu vin în fiecare zi la birou. Un spaţiu cât mai generos pentru angajat, cu cât mai multe suprafeţe de lucru. Prefer de la birou să lucrez, acasă nu ştii când se opreşte lucrul.

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *