Muncă dublă după Black Friday

Muncă dublă după Black Friday
gazduire web create web design

Fan Courier a expediat circa 700 de mii de colete în weekend-ul trecut. Numărul de expediţii per curier s-a dublat zilele astea. Numărul de colete a crescut cu 20-30% faţă de Black Friday din 2019.

 

Zilele astea, ca să-ţi primeşti comanda de Black Friday cât mai repede, este nevoie de multă organizare în depozitele firmelor de curierat. Îţi spun, pe scurt, şi cum este făcută trierea coletelor, astfel încât să primeşticoletul potrivit. Cineva se ocupă ca toate pachetele să fie puse pe bandă cu codul de bare în sus, ca mai apoi scannerele să le scaneze şi banda să poată împinge coletul către toboganul potrivit. Fiecare tobogan reprezintă o localitate.  Florin este de mai bine de şapte ani curier la cea mai mare firmă de curierat din România. Spune că deja nu-l mai sperie perioada de Black Friday şi şi-a propus să livreze toate coletele de azi până la maximum ora 17:00.

Este primul Black Friday care s-a desfăşurat majoritar în online.  54% dintre românii au cumpărat online de Black Friday 2020, în creştere cu 8% faţă de 2019

Florin Soare, curier, a declarat: ”Astăzi am aproximativ 140 de pachete. Sper să găsim pe toată lumea acasă, în principiu lumea este acasă în perioada aceasta. Într-o zi obişnuită sunt aproximativ 80.

Adriana Manu este Marketing and PR Manager la Fan Courier. Spune că numărul expediţiilor per curier aproape s-a dublat zilele astea.

Iată ce spune Adriana Manu, Marketing&PR Manager Fan Courier:”Numărul de expediţii în primele zile după Black Friday, în weekendul ce tocmai a trecut, a fost undeva la 700 de mii. Faţă de perioada de Black Friday a anului trecut am avut o creştere, până în momentul ăsta, cu 20-30%. Perioada de Black Friday, la noi, se întinde pe 10-14 zile, ne aşteptam să fie volume din ce în ce mai mari”.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *