Motivul pentru care bărbatul infectat cu noua variantă de COVID-19 a fost reinternat

Motivul pentru care bărbatul infectat cu noua variantă de COVID-19 a fost reinternat
gazduire web create web design

Bărbatul de 39 de ani s-a reinternat la SJU Suceava pe 24 ianuarie, din cauza unei pancreatite acute. Alexandru Calancea, managerul spitalului spune că din punct de vedere al infecţiei cu COVID este stabil. Probele pentru secvenţiere i-au fost prelevate la scurt timp după prima internare.

 

 
Bărbatul de 39 de ani din Suceava, confirmat cu infecţia cu noua tulpină din Marea Britanie s-a internat pe 24 ianuarie din nou la spital din cauza unei pancreatite acute.

Alexandru Calancea, managerul unităţii medicale spune că acesta s-a internat initial pe 11 ianuarie pentru o formă medie a infecţiei cu SARS-CoV-2 şi s-a externat la cerere pe 22.

„Este stabil din punct de vedere al patologiei COVID-19. Dumnealui a fost externat la cerere pe data de 22, este stabil din punctul ăsta de vedere, dar din păcate s-a reinternat, s-a adresat Spitalului Judeţean Suceava în seara zilei de 24 cu dureri abdominale, fiind diagosticat cu pancreatită acută. Medicul infecţionist colaborează în fiecare zi cu medicul chirurg pentru a manageria foarte bine acest caz”, a declarat Alexandru Calancea, managerul SJU Suceava.

Managerul unităţii a explicat că nu ştie dacă bărbatul avea sau nu probleme cu pancreasul înainte de infecţia cu SARS-CoV-2.

„Probele pentru secvenţiere au fost prevate în prima sau a doua zi după internarea de pe 11 ianuarie”, a spus Alexandru Calancea. 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *