Misty lansează un nou clip, “Ragga Girl”

Misty lansează un nou clip, “Ragga Girl”
gazduire web create web design

O apariţie super fresh şi sexy în peisajul muzical românesc, Misty lansează un nou videoclip, pentru piesa “Ragga Girl”, interpretată împreună cu Karie şi Johnny King.

 

 
O apariţie super fresh şi sexy în peisajul muzical românesc, Misty lansează un nou videoclip, pentru piesa “Ragga Girl”, interpretată împreună cu Karie şi Johnny King!

Cu un sound pozitiv şi energic, perfect pentru nopţile lungi de vară, noua piesă este compusă de Karie, Keo, Johnny King, Soundboy şi Skizzo Skillz. Misty şi-a pus amprenta atât asupra liniei melodice, cât şi asupra versurilor.

Videoclipul, în regia lui Ciprian Strugariu, a fost filmat în Bucureşti, pe parcursul a două zile. De machiajul artistei s-a ocupat Cosmin Pătulea, coafurile au fost realizate de Marian Capet, iar ţinutele lui Misty au fost asigurate de Fe[Male] by Mirela Fraser şi Dana Budeanu.

Sunt foarte încântată de această colaborare! Karie este unul dinte artiştii mei preferaţi de hip hop, iar Johnny King completează colaborarea, aducând un element exotic în piesă. Sound-ul pozitiv al melodiei mă reprezintă în acest moment şi sunt bucuroasă că am putut să mă implic încă de la început şi în procesul de creaţie”, a spus Misty.

Puteţi urmări aici noul videoclip Misty – „Ragga Girl” feat. Karie & Johnny King, lansat împreună cu MediaPro Music:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *