Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Mişcare importantă pe piaţa criptomonedelor. Anunţul făcut de gigantul Amazon

Mişcare importantă pe piaţa criptomonedelor. Anunţul făcut de gigantul Amazon
gazduire web create web design

Amazon caută experţi în criptomonede şi în tehnologia blockchain pentru echipa sa de plăţi. Mişcarea sugera că gigantul aruncă o privire mai serioasă asupra criptomonedelor precum Bitcoin.

 

 
Potrivit unei postări recente, echipa Amazon încearcă să angajeze un „lider experimentat pentru a dezvolta strategia şi foaia de parcurs a Amazon în domeniul monedelor digitale şi tehnologiei blockchain”.

„Vă veţi valorifica expertiza în domeniului în Blockchain, valute digitale şi criptomonede”, se precizează în anunţul de angajare al Amazon.

Un purtător de cuvânt al Amazonului a declarat pentru CNBC: „Suntem inspiraţi de inovaţia care se întâmplă în spaţiul criptomonedelor şi explorăm cum ar putea interacţiona aceste cu Amazon. Credem că viitorul va fi construit pe noile tehnologii care permit plăţi moderne, rapide şi ieftine şi sperăm să aducem acel viitor clienţilor Amazon cât mai curând posibil”.

Unitatea de cloud computing a companiei, Amazon Web Services, oferă un serviciu blockchain., dar Amazon nu acceptă nicio criptomonedă ca metodă de plată pentru produsele sale.

Monedele digitale, cum ar fi Bitcoin sau Ether, au crescut în popularitate în ultimii ani. Companiile de tehnologie s-au arătat interesate în ultima perioadă de piaţa criptomonedelor. Facebook, a susţinut un proiect de monedă digitală numit Diem. În luna mai, Apple a declarat că intenţionează să angajeze un negociator pentru a încheia parteneriate pentru „plăţi alternative”.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *