Mircea Lucescu este considerat „dezamăgirea anului” de preşedintele lui Şahtior Doneţk

Mircea Lucescu este considerat „dezamăgirea anului” de preşedintele lui Şahtior Doneţk
gazduire web create web design

Mircea Lucescu este considerat „dezamăgirea anului” de preşedintele lui Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu a acceptat în vară oferta de a antrena pe Dinamo Kiev, adversarul tradiţional al „minerilor” din Doneţk.

 

Mircea Lucescu este considerat „dezamăgirea anului” de preşedintele lui Şahtior Doneţk., Sergei Palkin, care a declarat asta într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Shakhtior Donetsk.

Într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Şahtior preşedintele grupării ucrainiene, Sergei Palkin, a declarat, printre altele, că 2020 a fost anul în care a fost dezamăgit de Mircea Lucescu, relatează football.ua.

„A fost un an de dezamăgiri şi în relaţiile umane. Mă refer mai ales la Lucescu, la decizia sa de a antrena principalul nostru concurent”, a spus Sergei Palkin.

Mircea Lucescu a acceptat în vară oferta de a antrena pe Dinamo Kiev, adversarul tradiţional al „minerilor” din Şahtior Doneţk.

La vremea aceea decizia a fost contestată de fanii ambelor echipe, cei de la Şahtior renunţând chiar la dezvelirea unui bust care îl omagia pe antrenorul român, amplasat în apropierea stadionului.

Palkin face referire în interviu la dezamăgirile anului 2020, printre acestea numărându-se şi moartea fostului fotbalist Sergey Atelkin, dar şi problemele provocate de pandemia de coronavirus.

În acest conext, al dezamăgirilor, Palkin a menţionat-o şi pe cea provocată de decizia lui Mircea Lucescu de a antrena rivalul de o viaţă a lui Sahtior, după ce a realizat rezultate istorice în fruntea clubului din Don.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *