Mircea Eremia si Bianca Tudorache lanseaza #Interzis

Mircea Eremia si Bianca Tudorache lanseaza #Interzis
gazduire web create web design

Unul dintre cei mai iubiti artisti din noua generatie, Mircea Eremia, lanseaza in colaborare cu Bianca Tudorache cel mai nou single,  #Interzis. Proaspat student, Mircea, s-a intors in studioul Mango Records pentru a-si surprinde fanii cu un nou hit.

 

 
Unul dintre cei mai iubiti artisti din noua generatie, Mircea Eremia, lanseaza in colaborare cu Bianca Tudorache cel mai nou single, #Interzis.Proaspat student, Mircea, s-a intors in studioul Mango Records pentru a-si surprinde fanii cu un nou hit. 

#Interzis spune povestea sensibila a unui cuplu proaspat despartit, iar vocile celor doi te emotioneaza si aduc mai aproape de sufletul tau melodia.

“Bianca este o fata foarte talentata, pe care am auzit-o in nenumarate randuri la studio. Trebuie sa recunosc ca vocea ei m-a impresionat si mi-a placut foarte mult ideea ca ea sa fie vocea feminina de pe #Interzis!“ a declarat Mircea Eremia.

Pentru Bianca, colaborarea cu Mircea este una de bun augur, pentru ca ea este  decisa sa cucereasca piata muzicala romaneasca. “Piesa este una romantica, cu un feeling puternic si cred ca multi dintre ascultatori se vor regasi in versurile si in vibe-ul pe care aceasta il transmite.” a declarat Bianca Tudorache

#Interzis este o piesa de dragoste, cu iz de vara, care stârneşte fiori de emoţie, creata in sudiourile Mango Music de catre echipa DOMG.  Dupa ore sustinute in studio Mircea Eremia asteapta acum reactia fanilor.  

“Melodia #Interzis este compusa alaturi de colegii si prietenii mei de la Mango Music. Piesa m-a cucerit de la prima auditie. Am muncit cu totii multe ore in studio pentru aceasta piesa, si sunt sigur ca va starni valuri de emotii”.spune Mircea Eremia

Piesa este insotita si de un videoclip, cu o poveste aparte. “Mi-am dorit un clip de stare, care nareaza o poveste cu care poate rezona fiecare dintre noi.  Filmarile s-au desfasurat pe timpul zilei, cu cadre care surprind in totalitate emotiile prin care trecem atunci cand iubim, cand incercam sa obtinuem ceea ce este… interzis”, spune Mircea Eremia .

Vezi aici videoclipul Mircea Eremia feat. Bianca – “Interzis”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *