Minola revine pe piata muzicala cu un nou single, “Fly, fly, fly”

Minola revine pe piata muzicala cu un nou single, “Fly, fly, fly”
gazduire web create web design

Minola, fosta componenta a trupei Pops, revine pe piata muzicala cu un nou single incendiar, “Fly, fly, fly”.

 

 
Minola, fosta componenta a trupei Pops, revine pe piata muzicala cu un nou single incendiar, “Fly, fly, fly”!

Am lipsit aproape sapte ani de pe scena, insa viata de student la Drept si primii ani de practica m-au fascinat! Am observat ca pot fi un organizata, practica si atenta la detalii, adica opusul artistului din mine. Nici in aceasta perioada de pauza nu am abandonat insa muzica, am avut colaborari diverse, de la interpretat cover-uri pana la muzica electronica deep house. In plus, mi-am continuat pasiunea pentru sporturi extreme si calatorii”, a explicat Minola.

Noul single, lansat impreuna cu MediaPro Music, este compus de Minola, impreuna cu echipa Tommo Production. “Mesajul piesei este unul pozitiv si simplu: nu exista limite atunci cand exista pasiune. Fiecare dintre noi are o pasiune si fara pasiune nu cred ca se poate trai. Daca inca nu ai descoperit ce te pasioneaza, trebuie sa cauti acest lucru fara oprire”, a spus artista.

Mai mult decat atat, piesa este inspirata din viata artistei: “Viata mea, cu tot ce mi-a rezervat ea, placut sau mai putin placut, este intotdeauna cea mai mare sursa de inspiratie. Sunt un om foarte sincer si autoanalitic si ma voi uita mereu in interiorul meu. ‘Fly, fly, fly’ este cu certitudine telul meu si probabil al oricarei persoane care se va identifica cu aceasta stare de spirit”, a spus Minola.

Fly, fly, fly” beneficiaza de un sound inedit, perfect pentru timbrul vocal special al tinerei artiste, dar si de un video art fresh si colorat, realizat de o echipa foarte creativa: Codrin Roibu – Artwork & Concept art, Iankoo Moraru – foto – video si Ironic – productie video.

Baietilor le-a placut foarte mult piesa si se pare ca i-a inspirat. Asa ca, dupa stabilirea conceptului si a stylingului, realizat de Catrinel Popescu, a urmat o zi de filmari si shooting, la care am ras copios. Ne-am dorit ceva fresh, inedit, plin de viata, si asa s-a ajuns la conceptul de animatie care sa cuprinda elemente foto si video, o imbinare intre fictiune si realitate. Am ales cadre vesele si ipostaze care ma reprezinta. Imi place la nebunie senzatia de plutire si extaz pe care o emana acest video art”, a incheiat artista.

Puteti urmari aici video art-ul Minola – “Fly, fly, fly”:

 

 

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *