Ministrul Educaţiei despre mesajele lui Alexandru Cumpănaşu din TikTok: Factor perturbator care induce dezechilibre majore

Ministrul Educaţiei despre mesajele lui Alexandru Cumpănaşu din TikTok: Factor perturbator care induce dezechilibre majore
gazduire web create web design

„Este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educaţie foarte greu încercat, cu probleme cronice”, spune ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, întrebat despre activitatea lui Alexandru Cumpănaşu pe TikTok.

 

 
Întrebat, luni seara, la Digi24, cum vede activitatea lui Alexandru Cumpănaşu pe TikTok, Sorin Cîmpeanu a spus că în educaţie sunt probleme multiple şi foarte serioase, iar subiectul discutat „este o problemă importantă, este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educaţie foarte greu încercat, cu probleme cronice. Este nevoie mai mult ca oricând de solidaritate între elevi, părinţi şi profesori şi intervin astfel de factori perturbatori care induc dezechilibre majore de care nu avem nevoie”.

Ministrul Educaţiei a adăugat că acum câţiva de ani jumătate de ţară avea o relaţie „normală pe acest subiect”, dar între timp această normalitate a dispărut cu totul.

„Mă delimitez clar de această abordare şi îndemn la solidaritate, la înţelegere pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat”, a spus ministrul.

Poliţia Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănaşu pe TikTok, conform unor surse din anchetă.

Verificările se fac pentru a vedea dacă este sau nu cazul de o anchetă deschisă, au spus sursele citate.

Contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, este urmărit de sute de mii de elevi din România. Pe contul de TikTok profesorii sunt arătaţi cu degetul şi prezentaţi ca adversari ai elevilor.

Mai multe persoane au sesizat că postările şi interacţiunea lui Cumpănaşu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *