Minaur Baia Mare joacă finala EHF European Cup în faţa a 2.500 de suporteri

Minaur Baia Mare joacă finala EHF European Cup în faţa a 2.500 de suporteri
gazduire web create web design

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare joacă sâmbătă manşa decisivă a finalei EHF European Cup, pe teren propriu, în compania norvegienilor de la Nærbø Idrettslag, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. Meciul se joacă cu casele închise, în faţa a peste 2.500 de suporteri.

 

 

 
Băimărenii au oportunitatea de a cuceri sâmbătă al treilea trofeu european din istoria primului club exclusiv de handbal din România.

Minaur Baia Mare cucerea două Cupe IHF, în 1985 şi 1988, prin generaţia de legendă condusă de pe bancă de reputatul tehnician Lascăr Pană.

Sâmbătă, handbaliştii antrenaţi de Alexandru Sabou joacă cu trofeul pe masă în compania echipei norvegiene Nærbø Idrettslag, care a câştigat turul disputat la Stavanger cu 29-25 (15-12).

Toate biletele puse în vânzare au fost epuizate deja cu o săptămână înaintea meciului de sâmbătă, băieţii de la Minaur urmând să aibă alături un public recunoscut pentru felul extraordinar în care îşi susţine echipa, unul considerat un foarte bun cunoscător al fenomenului handbalistic.

Minaur Baia Mare a reuşit ca în actualul sezon al Ligii Zimbrilor să devină vicecampioană naţională, urmând ca o eventuală câştigare a trofeului EHF European Cup să încununeze un sezon cu rezultate peste aşteptări.

Partida HC Minaur – Nærbø Idrettslag se va disputa sâmbătă, 28 mai, de la ora 16.00 şi va fi arbitrată de slovacii Andrej Budzak şi Michal Zahradnik.

Delegaţi din partea EHF vor fi Janko Pozeznik (Slovenia) şi Bozidar Jurkovic (Serbia).

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *