gazduire web create web design

Mii de fani Bitcoin s-au strâns la conferinţa despre criptomonede din Miami

Mii de fani Bitcoin s-au strâns la conferinţa despre criptomonede din Miami
gazduire web create web design

Peste 15.000 de oameni au mers la Miami pentru o conferinţă de două zile despre criptomonede. Printre speakeri a fost şi Jack Dorsey, CEO-ul Twitter, care a spus că “Bitcoin schimbă totul“. .00.Primul anunţ mare al zilei a fost că platforma eToro îşi va muta sediul principal la Miami.

 

 
Peste 15 mii de oameni din întreaga lume s-au adunat noaptea trecută la Mana Wynwood Convention Center din Miami. Numitorul comun – Bitcoin.

Şeful Twitter, Jack Dorsey, a urcat pe scenă şi a fost certat de o persoană pentru interzicerea lui Donald Trump de pe social media.

Înainte de eveniment a fost anunţat că a doua cea mai mare platformă de exchange, eToro, îşi muta sediul la Miami.

Oraşul devine astfel un hub important în lumea criptomonedelor. Iar primarul oraşului nu vrea să se oprească aici.

„Pentru mine, această călătorie de a încerca să construiesc capitala Bitcoin şi Blockchain a lumii a început cu mult înainte să scriu mesajul pe Twitter care a fost auzit peste tot în lume: „Cum pot să ajut?”, a declarat Francis Suarez, primarul oraşului Miami. 

Pe scenă au urcat şi fraţii Winklevoss, cunoscuţi pentru procesul cu Mark Zuckerberg cu privire la ideea prin care a apărut Facebook. Ei au spus că Bitcoin va ajunge la 250 de mii de dolari pana la finalul lui 2022.

Elon Musk a fost inamicul public, fiind chiar şi injurat pe scenă. Asta dupa ce valoarea Bitcoin a scazut in urma deciziei Tesla de a retrage plata cu criptomonede.

Şeful Twitter, Jack Dorsey, a primit însă aplauze. 

„Bitcoin schimbă absolut totul. Ceea ce mă atrage cel mai mult la el este ceea ce reprezintă. Condiţiile care au dus la crearea lui sunt atât de rare şi speciale şi preţioase. Nu cred că o să existe ceva mai valoros cât timp voi trăi la care să pot lucra.”, a declarat Jack Dorsey, CEO Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *