Mihăilă a stricat titlurile exuberante ale jurnaliştilor elveţieni, egalând Elveţia pe final de meci

Mihăilă a stricat titlurile exuberante ale jurnaliştilor elveţieni, egalând Elveţia pe final de meci
gazduire web create web design

România era considerată învinsă de Elveţia, după 90 de minute de joc în preliminariile Euro 2024, după un joc modest al tricolorilor. Mihăilă, introdus în teren în minutul 57, în locul lui Hagi, a schimbat soarta meciului cu două goluri în minutele 89 şi 90+2.

 

 

 
Cu două goluri marcate de Amdouni în prima repriză, în minutele 28 şi 41, Elveţia era victorioasă în minutul 90+2 al meciului din preliminariile Euro 2024, luni seara, pe Swissporarena, din Lucerna.

Mihăilă a redus din diferenţă, în minutul 89, din pasa lui Moruţan, după o pasă în careu a lui Moruţan. Peste doar 3 minute, acelaşi Mihăilă a marcat golul egalizator, la capătul unui contraatac rapid, servit tot de Moruţan.

Elveţia a primit un penalty, în minutul 81, însă acesta a fost anulat de analiza arbitrilor VAR, intervenţia din careu a lui Manea la Steffen fiind considerată regulamentară.

După egalare, elveţienii au nimerit bara transversală, prin Bislimi, în minutul 90+7. La faza următoare, Puşcaş a scăpat din nou pe contraatac, a pasat pentru Moruţan, care a fost faultat din postură de ultim apărător, Steffen primind doar cartonaş galben.

România ocupă locul 2 în clasament, cu 8 puncte, prima poziţie fiind ocupată de Elveţia, cu 10 puncte. România a trimis în total 3 şuturi, toate pe poartă, două din acestea fiind fructificate.

Elveţia a avut 16 ocazii de poartă, portarul romând Horaţiu Moldovan având cel puţin 4 intervenţii salvatoare.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *