Mihai Cosmescu lansează cel de-al doilea single, „Who Knows Where”

Mihai Cosmescu lansează cel de-al doilea single, „Who Knows Where”
gazduire web create web design

Pe 12 Mai, Mihai Cosmescu își lansează noul single, cel de-al doilea din cariera sa, numit „Who Knows Where”.

 

 

Pe 12 Mai, Mihai Cosmescu își lansează noul single, cel de-al doilea din cariera sa, numit „Who Knows Where”. Muzica și versurile sunt scrise de Mihai Cosmescu, piesa este produsă de Andrei Grigore la Demisec Records, iar de mix și master s-a ocupat Marian Nica.     

„Who Knows Where” este acum disponibil pe toate platformele digitale de streaming și download: https://ffm.to/whoknowswhere

Despre noua sa piesă, „Who Knows Where”, Mihai declară:

Piesa asta, ca de fapt tot albumul, pentru mine, are două mari teme: puterea și atemporalitatea. Puterea de a trece peste lucrurile care vin peste tine, peste cine ești, dar care în același timp au și efectul de a te face ceea ce ești, și atemporalitatea faptului că unele lucruri nu se uită niciodată, sunt în același timp trecut, prezent și viitor: cine știe unde”.

„Who Knows Where” va face parte de pe albumul de debut al lui Mihai, aflat în lucru la Demisec Records.

Despre Mihai Cosmescu:

Mihai Cosmescu a început să cânte, vocal și mai apoi la chitară, de mic, în timp adăugând și pianul la lista de „jucării”, cum le numeste el. Este interpret și compozitor, a participat la festivaluri de folk și rock, în 2006 punând în scenă, la Pitesti, spectacolul „Transacoustic Dream” – un concept autobiografic care trecea de la chitară clasică la folk, apoi la rock’n’roll și rock.

Din 2006 locuiește în București, unde a făcut parte, de-a lungul anilor, din proiecte solo, apoi din trupa Ten Times Treason, împreuna cu Andrei Grigore, proiectul The Division of Joy alături de Janin Pasniciuc și Andreea Verde, iar acum, după o pauză considerabilă, s-a reunit cu Andrei și Navi Grigore, cu care, la Demisec Records, compune, cântă și se joacă. Primul lui single solo, intitulat „Free”, a apărut în 2022.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *