Microsoft lansează o nouă versiune de Windows în această lună

Microsoft lansează o nouă versiune de Windows în această lună
gazduire web create web design

Compania lucrează la o actualizare a Windows cu numele de cod Sun Valley, care include un aspect mai modern. Microsoft a anunţat cea mai recentă actualizare Windows 10 luna trecută, cu doar uşoare modificări.

 

 
Microsoft a declarat miercuri că va lansa „următoarea generaţie de Windows” pe 24 iunie, anunţă CNBC. 

Anunţul vine la o săptămână după ce Satya Nadella, Ceo Microsoft, a vorbit de îmbunătăţiri majore ale sistemului de operare pentru PC, atât pentru dezvoltatori, cât şi pentru creatori.

Windows, cel mai răspândit sistem de operare pentru computerele personale, este sursa a 14% din veniturile totale ale Microsoft, una dintre cele mai valoroase companii din lume. Windows 10 a devenit disponibil în 2015.

Nadella a făcut anunţurile săptămâna trecută, la scurt timp după ce compania a anunţat că nu va livra Windows 10X. Acest sistem de operare a fost iniţial conceput pentru dispozitive cu ecran dublu, cum ar fi Surface Neo. Microsoft a anunţat cea mai recentă actualizare Windows 10 luna trecută, cu doar uşoare modificări.

Compania lucrează la o actualizare a Windows cu numele de cod Sun Valley, care include un aspect mai modern, a raportat site-ul web de ştiri tehnologice Windows Central în februarie. Site-ul a mai spus că Microsoft ar putea faceo actualizare a magazinului său de aplicaţii Windows, care ar permite dezvoltatorilor să utilizeze sisteme comerciale terţe, alături de Sun Valley.

Evenimentul va avea loc online la 11 a.m. ET, potrivit unei invitaţii pe care compania a trimis-o reporterilor. Nadella va fi acolo, alături de Panos Panay, directorul de produse Microsoft.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *