Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Michael Schumacher împlineşte 52 de ani. Germanul deţine recordul pentru cele mai multe campionate câştigate în Formula 1

Michael Schumacher împlineşte 52 de ani. Germanul deţine recordul pentru cele mai multe campionate câştigate în Formula 1
gazduire web create web design

Michael Schumacher a fost activ în perioada 1991-2006 şi 2010-2012. Schumacher a avut un accident de ski pe 29 decembrie 2013. Michael Schumacher are o avere de 600 de milioane de dolari.

 

 
Pe 3 ianuarie 1969 se năştea legendarul pilot de curse Michael Schumacher. Germanul de 52 de ani deţine recordul pentru cele mai multe campionate câştigate în Formula 1, la egalitate cu Lewis Hamilton. Până anul trecut, Schumacher avea şi cele mai multe victorii în Formula 1, dar tot Hamilton i-a bătut recordul.

Neamţul a suferit un accident la ski în 2013, iar de atunci starea lui de sănătate a fost foarte bine ascunsă de ochii publicului. Fostul lui şef de la Ferrari a spus că îl vizitează o dată sau de două ori pe lună şi îl vede pe Michael cum luptă.

Jean Todt, fostul şef Ferrari: Îl iubesc pe Michael, îi iubesc familia, pe soţia sa, Corina, pe copilul lui, Mick, care la anul va concura în Formula 1 pentru echipa din care a făcut parte şi Romain Grosjean.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *