Michael Bolton a fost operat de o tumoare pe creier. Toate concertele au fost anulate

Michael Bolton a fost operat de o tumoare pe creier. Toate concertele au fost anulate
gazduire web create web design

Michael Bolton a fost operat de o tumoare pe creier. Tumoarea cerebrală îi fusese diagnosticată cu puţin timp înainte de Crăciun. Toate concertele au fost anulate.

 

 

 
Cântăreţul a dezvăluit că a suferit recent o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori pe creier şi, în consecinţă, şi-a anulat datele din turneu.

Anunţul a fost făcut chiar de cântăreţul pop american, în vârstă de 70 de ani, foarte popular în anii 1980 şi 1990, care şi-a liniştit fanii spunând că operaţia a fost „un succes”.

Cântăreţul a postat vestea pe Instagram, spunându-le fanilor că a aflat de tumoră la sfârşitul anului: „Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că am o tumoare pe creier, care a necesitat o operaţie imediată”.

„Datorită echipei medicale incredibile, operaţia a fost un succes. Acum mă recuperez acasă şi sunt înconjurat de dragostea şi sprijinul familiei mele”.

Bolton a explicat că va trebui să se concentreze pe recuperare în următoarele luni şi, prin urmare, va trebui să lipsească de la mai multe angajamente. De la începutul lunii februarie ar fi trebuit să înceapă un turneu în mai multe oraşe din SUA, Elveţia şi Marea Britanie.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *