METEO Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

METEO Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
gazduire web create web design

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

 

 

 

METEO Săptămâna 16.05.2022 – 23.05.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

METEO Săptămâna 23.05.2022 – 30.05.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, sudice şi sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a ţării, dar şi în general deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

METEO Săptămâna 30.05.2022 – 06.06.2022

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a ţării.

METEO Săptămâna 06.06.2022 – 13.06.2022

Mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice, sudice şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în regiunile vestice şi sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *