METEO, 30 octombrie. Vremea în România: Cod galben de ceaţă şi vânt puternic în nouă judeţe

METEO, 30 octombrie. Vremea în România: Cod galben de ceaţă şi vânt puternic în nouă judeţe
gazduire web create web design

Cinci judeţe sunt vizate, vineri dimineaţă, de un Cod galben de ceaţă, iar alte patru judeţe de Cod galben de vânt puternic. Ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri pe Autostrada Soarelui şi pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

 

Până la ora 9:00, în zona de munte a judeţelor Gorj şi Vâlcea se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi temporar 90…100 km/h.

Sub avertizare Cod galben de vânt puternic se află, până la ora 8:00, şi zona de munte a judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara, unde vântul va depăşi temporar 90…100 km/h şi se anunţă inclusiv ninsoare viscolită.

Până la ora 8:00, în judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea se anunţă ceaţă care va determina determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este îngreunat pe mai multe drumuri din partea de sud şi sud-est a ţării, precum şi pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea, din cauza ceţii dense care, pe alocuri, reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *