Messi deplânge cele „cinci minute de greşeli” din meciul împotriva saudiţilor

Messi deplânge  cele „cinci minute de greşeli” din meciul împotriva saudiţilor
gazduire web create web design

Lionel Messi a deplâns capitularea şocantă a Argentinei în repriza secundă în faţa Arabiei Saudite, marţi, dar a declarat că nu a fost surprins de ameninţarea adversarilor, aflaţi cu 48 de locuri mai jos în clasamentul mondial.

 

 

 
„Este o situaţie prin care acest grup de jucători nu a trecut niciodată, a trecut ceva timp de când nu am mai suferit o lovitură atât de dură, nu ne aşteptam să începem aşa”, a declarat Messi presei argentiniene după înfrângerea cu 2-1 în Grupa C.

Aflat la a cincea sa Cupă Mondială, Messi deschisese scorul din penalty în minutul 10, iar Argentina a avut trei goluri anulate pentru offside într-o primă repriză plină de goluri. Dar în repriza a doua, „în cinci minute de greşeli pe care le-am făcut, am fost conduşi cu 2-1 şi apoi a fost foarte greu, ne-am pierdut organizarea şi am început să aruncăm mingea”, a spus Messi, citat de Todo Noticias.

Messi a spus că echipa sa ştia că Arabia Saudită, deşi este a doua cea mai slab clasată echipă din turneu, le putea face probleme. „Ştiam că este o echipă care va juca dacă îi lăsăm… Nu ne-au surprins, ştiam că pot face asta”.

Argentina trebuie acum să se concentreze pe învingerea Mexicului şi a Poloniei în următoarele meciuri din grupă, în căutarea singurului titlu major care i-a scăpat lui Messi în cariera sa.

„Evident că trebuie să câştigăm totul de acum. Depinde de noi să reparăm ceea ce am greşit şi să ne întoarcem la elementele de bază a ceea ce suntem”, a declarat Messi, a cărui echipă avea o serie de 36 de meciuri fără înfrângere înainte de rezultatul surprinzător de pe stadionul Lusail din Qatar.

„Suntem bine, evident că suntem afectaţi de rezultat, foarte supăraţi. Dar oamenii trebuie să aibă încredere că această echipă nu îi va dezamăgi şi vom merge la atac în următoarele două meciuri. Am mai jucat meciuri de această natură şi vom avea o prestaţie bună.

„Acum este momentul să fim mai uniţi ca niciodată, să arătăm cât de puternici suntem cu adevărat”.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *