Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Mercedes, testare dificilă în Bahrain

Mercedes, testare dificilă în Bahrain
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mercedes AMG Petronas a avut o sesiune de testare dificilă în Bahrain. Şeful echipei, Toto Wolff, asigură că problemele vor fi rezolvate până pe 28 martie. Lewis Hamilton a ieşit cu maşina în decor în ambele zile de teste, pe circuitul Sakhir.

 

 
După primele zile de teste, Mercedes pare să nu mai aibă un avans mare faţă de competitori. Formula 1 ar putea, în acest sezon, să aibă şi alţi câştigători.

Toto Wolff, care se ocupă de destinul echipei, spune că, în pofida problemelor, Mercedes rămâne echipa de neîntrecut. Motivaţia echipei de a lua al 8-lea titlu consecutiv este intactă.

„Întodeauna îmi fac griji. Uneori din motivele corecte, alteori din motive inutile. Sesiunile de testare sunt mereu entuziasmante pentru că mereu găseşti acul din carul cu fân sau chestii care nu merg. Da, am avut câteva nereuşite în primele zile”, a mărturisit el pentru Formula1.com.

Maşinile Mercedes nu mai sunt la fel de uşor de strunit ca în anii precedenţi. 

Lewis Hamilton a părăsit pista în ambele zile ale testelor din Bahrain. Şi Valtteri Bottas, celălalt pilot al echipei germane, s-a plâns de manevrabilitatea monopostului.

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *