gazduire web create web design

Melodia Shakirei despre Pique doboară recordul de vizualizări pe YouTube pentru cântece latino

Melodia Shakirei despre Pique doboară recordul de vizualizări pe YouTube pentru cântece latino
gazduire web create web design

O melodie a Shakirei despre fostul ei partener Gerard Pique, care a înşelat-o, a doborât recorduri pe YouTube, scrie BBC.

 

 

 
Videoclipul piesei „Out of Your League” a fost vizionat de peste 63 de milioane de ori în 24 de ore, devenind astfel cea mai vizionată melodie latino în această perioadă.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de fostul fotbalist al Barcelonei, Pique, în vârstă de 35 de ani, în 2022, după mai bine de 10 ani de relaţie.

Acest cântec pop de patru minute este prima dată când Shakira şi producătorul şi DJ-ul argentinian Bizarrap au lucrat împreună.

În piesă, Shakira cântă despre noua presupusă parteneră a lui Pique, în vârstă de 23 de ani. Ea spune că „valorează cât doi tinere de 22 de ani” şi compară relaţia cu schimbarea „unui Ferrari cu un [Renault] Twingo” şi a unui „Rolex cu un Casio”.

Cântăreaţa columbiană face referire şi la conflictul cu autorităţile spaniole, care susţin că nu a plătit 14,5 milioane de euro (12,8 milioane de lire sterline) din impozitul pe venit.

Gerard Pique nu a răspuns la cântecul online, dar a postat despre noul său proiect de fotbal în şapte, King’s League.

Cei doi au dat o declaraţie atunci când s-au despărţit în iunie anul trecut, spunând că se concentrează pe copiii lor Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *