Meghan Markle spune că Palatul Buckingham a decis eliminarea numelui său din certificatul de naştere al lui Archie

Meghan Markle spune că Palatul Buckingham a decis eliminarea numelui său din certificatul de naştere al lui Archie
gazduire web create web design

Meghan Markle a contrazis un raport care susţinea că a schimbat numele pe certificatul de naştere al lui Archie. Un reprezentant al ducesei a spus că a fost decizia Palatului de a înlocui numele mamei cu HRH.

 

 
Un reprezentant al lui Meghan Markle a lansat o declaraţie prin care condamna un raport „jignitor” conform căruia ducesa şi-a scos prenumele – Rachel Meghan – din documentul legal la o lună după naşterea lui Archie Harrison, în mai 2019.

„Miscarea fără precedent ar putea fi considerată o umilire a ducilor de Cambridge care au inclus şi numele Kate pe certificatele copiilor lor. O altă variantă este că prinţul Harry îşi compară soţia cu mama sa, Diana, care a folosit întotdeauna formularea „Alteţa Sa Regală Prinţesa de Wales”, a scris sâmbătă The Sun.

Reprezentantul ducesei a spus că a fost decizia Palatului Buckingham, nu a ei, de a-şi elimina numele din document. „Schimbarea numelui pe documentele publice în 2019 a fost dictată de Palat. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan, Ducesa de Sussex şi nici de Ducele de Sussex”, a declarat reprezentantul într-un comunicat, potrivit Insider.

„Faptul că acest tabloid din Marea Britanie şi aşa-zişii săi „experţi” au sugerat că ducesa ar vrea să nu apară pe certificatul de naştere al copilului ei sau pe orice alt document legal ar fi de râs, dacă nu ar fi jignitor”, se precizează în declaraţie.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *