MediaPro Music lanseaza ONE, un nou proiect muzical de exceptie

MediaPro Music lanseaza ONE, un nou proiect muzical de exceptie
gazduire web create web design

O noua formatie isi face aparitia pe piata muzicala din Romania! Doua inimi care bat impreuna, doua suflete pereche si piese pline de iubire si pasiune. Pe scurt, ONE.

 

 
O noua formatie isi face aparitia pe piata muzicala din Romania! Doua inimi care bat impreuna, doua suflete pereche si piese pline de iubire si pasiune. Pe scurt, ONE!

Membrii ONE au ales sa isi dezvaluie identitatea in cadrul unui concert special de lansare, “Angels to fly”, care va avea loc in Godot Cafe – Teatru din Bucuresti, pe 11 mai, de la 21:30.

Concertul va fi unul unplugged, iar repertoriul ales va fi unul cu totul special, ONE avand pregatite si multe suprize pentru cei prezenti.

Membrii ONE celebreaza dragostea in fiecare clipa, motiv pentru care repertoriul trupei este format din melodii pline de iubire si pasiune, perfecte pentru indragostitii de toate varstele.

ONE canta atat piese originale, compuse special pentru aceasta trupa, cat si coveruri dupa piese celebre ale artistilor internationali.

Accestul in locatie pentru concertul ONE este permis doar persoanelor peste 18 ani, insa cei care nu sunt inca majori, dar isi doresc sa participe la eveniment, pot veni insotiti de unul dintre parinti.

Biletele la concertul ONE costa 20 de lei, se pot achiziona fie direct de la Godot Cafe – Teatru, zilnic intre orele 12 si 19, fie se pot rezerva la numarele de telefon 0213161682, 0736414244 sau la rezervari@godotcafeteatru.ro si se pot ridica in seara concertului.

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *