gazduire web create web design

MediaPro Music lanseaza Noel Toto, un nou proiect muzical inedit

MediaPro Music lanseaza Noel Toto, un nou proiect muzical inedit
gazduire web create web design

Noel Toto, un nou proiect inedit, cu un sound fresh si o abordare noua, isi face aparitia pe piata muzicala din Romania

 

 
Noel Toto, un nou proiect inedit, cu un sound fresh si o abordare noua, isi face aparitia pe piata muzicala din Romania!

Proiectul o are in centru pe Nicoleta Gavrilita, alias Noel Toto, o tanara cantareata nascuta in Republica Moldova, si pe compozitorul si producatorul muzical Andrei Tostogan.

Nicoleta a participat la numeroase concerte si concursuri internationale, printre care si “Vocea Romaniei”, emisiune in cadrul careia a ajuns pana in fazele finale, iar Andrei are o experienta de peste zece ani in productia muzicala. A compus peste 30 de piese, ce s-au bucurat de aprecierea publicului si difuzari radio in Republica Moldova, Ucraina, Kazahstan, Rusia si nu numai.

Piesa de debut a proiectului Noel Toto, “Pam Pam”, a fost compusa de cei doi membri, iar versurile sunt semnate de britanica Monica Stevens. Single-ul vorbeste despre un sentiment cunoscut tuturor, despartirea si suferinta din dragoste.

Piesa asta e ca o binecuvantare pentru mine. Stand intr-o seara in studio, am inceput pur si simplu sa luam cateva acorduri la pian, sa fredonam ‘Pam-pam’ si asa s-a nascut piesa: foarte usor, de la sine. Sper ca melodia sa fie indragita de catre public, prin feeling-ul pozitiv si placut pe care il transmite”, a spus Noel Toto (Nicoleta Gavrilita).

Fiind rezultatul unei munci in echipa, ‘Pam Pam’ a adunat cele mai bune idei si a captat sentimente si emotii frumoase, pe care vrem sa le transmitem publicului”, a explicat celalalt membru al proiectului, Andrei Tostogan.

Productia piesei a fost realizata la Tam Tam, studioul solistului de la Voltaj, Calin Goia, iar la aranjamentul muzical si-a adus aportul si Daniel Creed.

Mai multe informatii despre Noel Toto puteti afla de pe pagina oficiala de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/NoelTotoMusic.

Puteti asculta aici noul single Noel Toto – “Pam Pam”

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *