Meciul de dublu al Gabrielei Ruse de la Melbourne amânat pe miercuri din cauza ploii

Meciul de dublu al Gabrielei Ruse de la Melbourne amânat pe miercuri din cauza ploii
gazduire web create web design

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk ar fi trebuit să joace marţi în sferturile de finală ale probei de dublu de la Australian Open cu perechea favorită numărul 4 a competiţiei alcătuită din australiana Storm Hunter şi belgiana Elise Mertens. Partida a fost amânată pentru miercuri, din cauza ploii.

 

 

 
Organizatorii Australian Open au fost nevoiţi să ia câteva decizii de reprogramare sau amânare a unor meciuri disputate marţi, o parte din acestea fiind afectate de ploaia ce a căzut la Melbourne Park.

Printre ele se numără şi sfertul de finală la dublu feminin dintre perechile Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk cu Storm Hunter şi Elise Mertens. Partida trebuia să se joace pe Kia Arena, în cursul dimineţii de marţi, ora 8.00 a României. Deocamdată organizatorii nu au anunţat noua oră de desfăşurare.

În optimile de finală ale probei Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk le-au învins luni dimineaţa pe Marketa Vondrousova şi Miriam Kolodziejova.

Alături de Gabriela Ruse se mai află în competiţie şi Cara Maria Meşter, în competiţia de dublu feminin a junioarelor, meciul ei din optimile de finală fiind desemenea amânat din cauza ploii.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *