Meci spectaculos la Munchen. Bayern a revenit după pauză şi a înscris de cinci ori

Meci spectaculos la Munchen. Bayern a revenit după pauză şi a înscris de cinci ori
gazduire web create web design

Bayern Munchen le-a dat mari emoţii fanilor săi duminică seara, în partida de pe teren propriu cu Mainz. Bavarezii erau conduşi la pauză cu un neverosimil 0-2 şi se părea că vor suferi prima înfrângere după mai bine de trei luni. Bavarezii au revenit spectaculos marcând de cinci ori.

 

 
Ultima dată în actualul sezon Bayern pierduse un meci pe 29 septembrie, împotriva lui Hoffenheim, în runda a doua din Bundesliga. Acesta a fost singurul meci pierdut în tot anul 2020.

Duminică, înfrângerea putea deveni cu atât mai surprinzătoare cu cât Mainz avea doar 6 puncte, se afla în coada clasamentului şi câştigase un singur meci în acest sezon.

Oaspeţii au marcat în prima repriză prin Burkardt (min. 32) şi Hack (min. 44). Reveniţi de la vestiare, bavarezii sunt la un pas de a mai primi un gol, Latza trimiţând în bară din apropierea porţii. Apoi, gazdele au făcut spectacol, înscriind de cinci ori şi având şi un gol anulat. Rând pe rând au înscris Kimmich (1-2, min. 50), Sane (2-2, min. 55), Sule (3-2, min. 70) şi Lewandowski (4-2, min. 76/penalty şi 5-2, min. 83).

 
După 14 etape, Bayern este pe prima poziţie în Bundesliga, urmată la numai două puncte de RB Leipzig.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *