Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

McDonald’s lansează noul burger McPlant. Şi-a început testele în două ţări

McDonald’s lansează noul burger McPlant. Şi-a început testele în două ţări
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

McDonald’s a început să vândă burgerul McPlant în Danemarca şi Suedia, ca pieţe de testare. Această iniţiativă a gigantului fast-food a fost realizată pentru a vedea interesului clienţilor înainte ca mai multe locaţii să lanseze alternativa de burger. McPlant, pe care McDonald’s l-a dezvoltat împreună cu Beyond Meat Inc., este fabricat din proteine ​​pe bază de mazăre, conform site-urilor web daneze şi suedeze ale McDonald’s. Proteina de orez este un ingredient proteic secundar, a spus McDonald’s.

 

 
Procesul a început în anumite locaţii în ianuarie, a declarat luni compania din Chicago.

Restaurantele se luptă pentru a adăuga produse ”la modă”, pe bază de plante, pentru a atrage consumatorii preocupaţi de mediu, bunăstarea animalelor şi nutriţie. 

Burgerul McPlant, în prezent, are mai multe topping-uri: brânză, salată verde, roşii, murături, ceapă, maioneză, muştar şi ketchup.

Produsul este gătit pe acelaşi grătar ca şi burgerii de carne de vită, a spus compania, prezentând o problemă pentru cei care urmează o dietă vegană. Burger King, deţinut de Restaurant Brands International Inc., s-a confruntat cu aceeaşi provocare în 2019, cu burgerii săi pe bază de soia gătiţi pe acelaşi aparat cu carnea de vită şi de pui. Alte lanţuri au procedat la fel, dar permit adesea clienţilor să solicite un alt grătar sau un cuptor cu microunde.

Testul în Suedia va dura până pe 15 martie, în timp ce cel din Danemarca se va desfăşura până pe 12 aprilie, potrivit Bloomberg.

Scandinavia este o piaţă cheie pentru alimentele de origine vegetală, cărora companiile le-au acordat prioritate. În 2018, Unilever a început să vândă îngheţate vegane Magnum în Suedia şi Finlanda.

Directorul executiv al McDonald’s, Chris Kempczinski, a numit alimentele pe bază de plante „o tendinţă continuă a consumatorilor”. Compania va fi „flexibilă” cu McPlant, care ar putea fi vândută ca burger, pui sau sandwich pentru micul dejun, a spus el.

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *