McAfee a fost arestat. Creatorul antivirusului este acuzat de fraudă şi spălare de bani

McAfee a fost arestat. Creatorul antivirusului este acuzat de fraudă şi spălare de bani
gazduire web create web design

Omul de afaceri John McAfee a fost arestat în Spania. Creatorul producătorului de software antivirus e acuzat de fraudă şi spălare de bani. El s-ar fi folosit de influenţa online pentru a creşte preţul criptomonedelor.

 

 
Omul de afaceri John McAfee a fost reţinut şi riscă ajungă la închisoare. El e acuzat că a influenţat piaţa de criptomonede.

Creatorul companiei care produce unul dintre cele mai populare antivirusuri a postat pe Twitter mesaje cu privire la criptomonede. Procurorul cazului spune că McAfee s-a folosit de influenţa lui pentru a genera o inflaţie a preţului. Moment în care McAfee şi bodyguardul său au vândut criptomonedele cu un profit de 2 milioane de dolari.

Omul de afaceri de 75 de ani mai e acuzat că a mai primit alte 11 milioane de dolari de la startup-uri pentru a le promova cripotomonedele pe Twitter, acolo unde McAfee are 1 milion de urmăritori. El s-a autoproclamat în ultimii ani „regele criptomonedelor”.

„Cutia Pandorei a fost deschisă. Toţi spun acelaşi lucru: mi-aş dori să fii fost de la început implicat în Bitcoin. Acesta este începutul”, a spus John McAfee, om de afaceri.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *