Matteo lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa “Panama”

Matteo lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa “Panama”
gazduire web create web design

Dansatori profesionisti, multa energie, culoare si buna dispozitie! Pe scurt, noul videoclip Matteo – “Panama”, lansat astazi, impreuna cu MediaPro Music.

 

 
Dansatori profesionisti, multa energie, culoare si buna dispozitie! Pe scurt, noul videoclip Matteo – “Panama”, lansat astazi, impreuna cu MediaPro Music!

Filmarile s-au desfasurat pe durata unei nopti, iar regia si productia au fost asigurate de Lanoy Video Production.

’Panama’ este un clip de imagine, care se bazeaza foarte mult pe dans. M-am bucurat sa am alaturi de mine multi dansatori profesionisti,  dar sip e F Charm, Muneca, DJ Dox, Florin Nedelcu si alti prieteni buni”, a explicat Matteo.

Coregrafiile din clip au fost facute de Bruce, iar tinutele au fost gandite de Dydy, amandoi facand parte din trupa de dansatori a lui Matteo.

Single-ul “Panama” a fost compus in colaborare cu John Puzzle si a avut parte de reactii foarte pozitive din partea fanilor, inregistrand, de la lansare, peste doua milioane de vizualizari pe YouTube.

Cu o linie melodica vesela si usor de fredonat, piesa contine un joc de cuvinte provocator, ca o continuare a ideii avute cu cateva luni in urma, cand Matteo a lansat sintagma “Mai du-te-n inima mea”.

Prin Panama vreau sa va arat un everyday Matteo, adica vesel si optimist. Pentru toata lumea am un singur mesaj: ascultati si va distrati, ce pana mea! PWAAH!!”, isi indeamna Matteo fanii.

Puteti urmari aici noul videoclip Matteo – “Panama”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *