Maşinile electrice vor merge mai mult. Un sistem nou, prezentat în premieră

Maşinile electrice vor merge mai mult. Un sistem nou, prezentat în premieră
gazduire web create web design

Tula a prezentat DMD (Dynamic Motor Drive) la International Vienna Motor Symposium. Compania susţine că acest produs micşorează pierderile motorului electric şi creşte eficienţa. Folosirea DMD la un motor electric are potenţialul de a creşte autonomia vehiculului.

 

 
La telefon te-ai obişnuit că trebuie să îl încarci zilnic. Mai nou şi maşina depinde de baterii. În cazul acestora, problema e legată de eficienţa scăzută.

Eficienţa maximă pentru motorul unei maşini electrice tipice este doar atunci când operează la greutate medie şi viteză medie. Motoarele care operează în afara acestor zone suferă din cauza ineficienţei ceea ce reduce autonomia vehicului.

Tula, o companie specializată în propulsie eficientă, a prezentat un nou sistem care are potenţialul de a îmbunătăţi semnificativ maşinile electrice.

Sistemul Dynamic Motor Drive reduce dependenţa de materiale rare şi creşte eficienţa motorului. Asta pentru că un motor electric performează la doar 70% din potenţial în condiţii reale.

La evenimentul de la Viena, Tula a prezentat noul sistem care ajută la creşterea autonomiei maşinilor şi reducerea energiei consumate. Sistemul poate fi instalat pe orice maşină electrică, fie ea Tesla, Audi sau Volkswagen.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *