Marea Britanie vrea să înăsprească restricţiile de călătorie. Ce măsuri vrea să ia guvernul de la Londra

Marea Britanie vrea să înăsprească restricţiile de călătorie. Ce măsuri vrea să ia guvernul de la Londra
gazduire web create web design

Miniştrii britanici urmează să discute luni înăsprirea restricţiilor de călătorie. Persoanele care sosesc în Marea Britanie ar putea fi obligate să stea în carantină în hoteluri. Premierul Boris Johnson a declarat vineri într-o conferinţă de presă că Marea Britanie ar putea avea nevoie să pună în aplicare măsuri suplimentare pentru a-şi proteja frontierele de noile variante ale COVID-19.

 

 
Miniştrii britanici urmează să discute luni înăsprirea restricţiilor de călătorie, iar persoanele care sosesc în ţară ar putea fi obligate să stea în carantină în hoteluri, potrivit BBC, citat de Reuters.

Premierul Boris Johnson a declarat vineri într-o conferinţă de presă că Marea Britanie ar putea avea nevoie să pună în aplicare măsuri suplimentare pentru a-şi proteja frontierele de noile variante ale COVID-19.

Restricţiile actuale ale Marii Britanii interzic majoritatea călătoriilor internaţionale, în timp ce noile reguli introduse în ianuarie necesită prezentarea unui test de coronavirus negativ pentru majoritatea persoanelor care intră în ţară, precum şi o perioadă de carantină.

Guvernul ia în considerare obligarea călătorilor de a petrece acea perioadă de carantină de 10 zile într-un hotel pentru care ar trebui să plătească.

Reguli mai stricte la frontiere ar fi o nouă lovitură pentru sectoarele aviaţiei şi călătoriilor, aflate deja sub o mare presiune financiară, după aproape un an de restricţii anti-COVID-19 şi venituri minime.

În Anglia, cerinţa de carantină de 10 zile poate fi redusă dacă persoana care intră în ţară prezintă un test COVID-19 negativ după cinci zile.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *