Maradona împlineşte 60 de ani. Argentinianul a primit urări de ziua lui din toată lumea fotbalului

Maradona împlineşte 60 de ani. Argentinianul a primit urări de ziua lui din toată lumea fotbalului
gazduire web create web design

Maradona şi Pele au fost desemnaţi cei mai buni jucători ai secolului 20. Argentinianul a câştigat o Cupă Mondială cu naţionala şi două campionate cu Napoli. Maradona şi-a anunţat retragerea din fotbal de ziua sa, în 1997.

 

Astăzi, Diego Maradona împlineşte 60 de ani. Timp de atâtea decenii ai putut admira omul, mitul, legenda rebelă a fotbalului. Toate feţe ale unui personaj complicat, văzut ca un mesia în ţara sa natală, Argentina. Şi cum ar putea fi altfel, când geniul lui a condus Argentina la Cupa Mondială din 1986 şi pe Napoli către primul titlu în Italia?

Maradona a primit urări de ziua lui din toată lumea fotbalului şi le-a postat pe pagina sa de Instagram. Ronaldo Nazario, Ronaldinho şi alte nume mari i-au urat la mulţi ani lui El Pibe de Oro.

„Don Diego, domnule Diego! Vreau să te felicit pentru cei 60 de ani. Te iubesc mult! Îţi doresc să ai parte de tot ce este mai bun! Astăzi şi pentru totdeauna! Don Diego, la mulţi ani! Să ai o zi fantastică! Şi mulţumesc! Mulţumesc pentru tot ce le-ai dat celor ca mine în fotbal!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *