gazduire web create web design

Manchester United îşi asigură un loc în Europa League în ciuda înfrângerii cu 1-0 la Palace

Manchester United îşi asigură un loc în Europa League în ciuda înfrângerii cu 1-0 la Palace
gazduire web create web design

Manchester United şi-a asigurat duminică un bilet pentru sezonul viitor al Europa League după ce a încheiat campania din Premier League pe locul şase – în ciuda înfrângerii cu 1-0 în deplasare la Crystal Palace.

 

 

 
Atacantul Wilfried Zaha a marcat împotriva fostei sale echipe în prima repriză, Palace obţinând prima sa victorie în Premier League împotriva lui United pe teren propriu.

Mandatul de manager interimar al lui Ralf Rangnick s-a încheiat, United adunând 58 de puncte, cel mai slab bilanţ din istoria Premier League.

Cu toate acestea, United a reuşit să se menţină pe locul şase, după ce West Ham United a suferit o înfrângere cu 3-1 la Brighton & Hove Albion şi a trebuit să se mulţumească cu locul şapte.

Urmărită din tribune de noul manager Erik ten Hag, United a oferit o prestaţie lipsită de strălucire şi a fost condusă în minutul 37, când Zaha a finalizat inteligent de la marginea careului.

Vizitatorii au încercat să îşi îmbunătăţească jocul în repriza a doua, dar au arătat slab în atac şi abia şi-au creat ocazii, iar Palace-ul lui Patrick Vieira a încheiat sezonul pe o notă câştigătoare şi a ocupat locul 12.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *