Manchester United egalează pe Liverpool în fruntea clasamentului din Premier League

Manchester United egalează pe Liverpool în fruntea clasamentului din Premier League
gazduire web create web design

Manchester United – Aston Villa a fost cea de a doua partidă programată în Premier League în prima zi a noului an. Diavolii roşii au învins cu 2-1 la capătul unui meci echilibrat, cel puţin la capitolul statistici.

 

 
Chiar dacă pe hârtie Man Utd pleca uşor favorită în confruntarea cu Aston Villa, meciul a fost unul de uzură, cele două echipe alternând posesia şi concentrând jocul la mijlocul terenului.

Prima parte a trecut anost, singura acţiune notabilă fiind şutul plasat al lui John McGinn, respins în corner de David de Gea, cu un reflex spectaculos. În minutul 40, Martial a primit o pasă în adâncime şi a trimis balonul cu capul din apropiere, pe lângă portar, pentru 1-0.

Villa preia ostilităţile în primele minute după revenirea de la vestiare, bifează o ocazie mare, apărată superb de David de Gea, ca mai apoi să egaleze prin Traore cu un şut pe sub portarul gazdelor (1-1, min. 58).

United ripostează imediat şi peste doar două minute primeşte o lovitură de pedeapsă, la un fault asupra lui Pogba. Gazdele au contestat, dar arbitrul video a confirmat decizia şi Fernandes a transformat (2-1, min.61). Protestele au continuat şi după meci, antrenorul oaspeţilor acuzând că Pogba ar fi mimat faultul.

Până la final ambele formaţii au trecut pe lângă modificarea scorului, dar United a rămas cu cele trei puncte cu care a făcut 33 în total şi a egalat-o pe Liverpool în fruntea clasamentului. Totuşi Man Utd este doar pe locul 2, la un singur gol distanţă.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *